Температурних камер
Правильний підхід до будь-якої справи, – це половина успіху. Якщо на кожній стадії процесу будівництва нових чи модернізації старих споруд прораховувати економічний ефект то Вас в майбутньому чекає успіх.
Морозильна камера
Мінусові камери холоду від -18С до 32С - утеплення Еко піною, Герметичне - немає втрат холоду, краще вати в 3 рази, холод йде вниз тому підлога з деформаційним швом перше...
Холодильні камери
Камери холоду, промислові холодильники для зберігання, завантаження, сортування м'яса, напівфабрикатів інших продуктів з температурою +5С до -5С утепляють піною....
Овочесховище
Зберігання овочів, фруктів вимагає не тільки сталої температури 0- +5С але і належного режиму вологості, тому вологостійкість утеплювача ППУ 40, що має герметично...
Шокова заморозка
Екстренна шокова заморозка продуктів: ягід, морепродуктів, овочів - температура до - 44 С товщина, щільність ППУ впливає на розрахунок потужності холодильного обладнання...
Сушильні камери
Основа камери - Теплоізоляція. Герметичність. Вологостійкість. Утепліть ППУ піною - що не поглинає воду, - Чим краще утеплення тим менше треба тратити на тепло, температура до +140С..
Транспорт
Технологічний транспорт ізотерм фургони, мікроавтобуси, для перевезення вимогливих до температури: сирів, м'яса, овочів, фруктів, ягід, саджанців, квітів, надійно утеплить ППУ...
Температурних камер
В кожній галузі харчової чи переробної промисловості, - є вимога до утримання продуктів чи продукції в жорстких нормативах температури.
Спеціальні камери, шокери, сховища, промислові холодильники потрібні, і одинаково незамінні для:
- збереження і переробки м'яса, риби, птиці, молока, сирів, морепродуктів
- сховищ яблук, картоплі, капусти, буряка, цибулі, зелені, моркви,
- заморозки овочів, ягід, риби, м'яса, птиці, напівфабрикатів, субпродуктів
- охолодження кондитерських молочних продуктів і тд.
- сушіння деревини, овочів, ягід, грибів
- збереження та перевезення, зелені, квітів, саджанців
Чи стабільніша температура в таких приміщеннях, тим краще і довше збережуться вартісні продукти чи продукція. Щоб збудувати температурну камеру, треба:
- розрахувати товщину теплоізоляційного шару
- правильно розрахувати потужність холодильного чи сушильного обладнання
- забезпечити герметичність камери на стиках між стіною і стелею, між підлогою і стіною, дверей чи воріт і холодильник
Потужність і вартість холодильного промислового обладнання, - напряму залежить від якості утеплення, також це впливає на кількість електроенергії що споживатиметься та частоту ремонту холодильного чи сушильного обладнання.
Оскільки холод опускається за своїми фізичними властивостями вниз - утеплення підлоги в температурній камері відіграє вирішальну роль, тому теплоізоляція підлоги разом з облаштуванням деформаційного температурного шва, обов'язково має бути виконана. Щоб не наражатися на дороговартісні помилки, краще доручити спорудження чи термомодернізацію температурних камер спеціалістам.
Утеплення фруктосховищ та овочесховищ пінополіуретаном. Зберегти зібраний урожай неушкодженим - ось завдання, що стоїть перед овоче-, фрукто- і сховищами ягід. Не можна допустити псування, відсирювання, гниття продукції, розміщеної в спорудах. Щоб овочі мали товарний вигляд, були якісними якомога довше, потрібно створити в приміщеннях оптимальний мікроклімат. А для цього доведеться контролювати температуру і вологість, приводячи їх у норму.
Важливість утеплення. Якісна теплоізоляція таких споруд - це основа основ, від її ефективності залежить подальша доля продукції, кожного року. Чим кращі умови всередині приміщень, тим довше зберігаються овочі, тим вище їх якість, і, як наслідок, ціна. Щоб мікроклімат всередині споруд був оптимальним, необхідно подбати про теплоізоляцію. Напилення ППУ - це сучасна технологія, яку широко використовують за кордоном. Такий метод стане найкращим виходом із ситуації, якщо ви плануєте будівництво, тільки що звели яблуко- або картоплесховище, або хочете переобладнати чи термомодернізувати вже існуючі будівлі.
Чому ППУ оптимально підходить для теплоізоляції температурних камер? Утеплення холодильної, морозильної, сушильної камери, - овочесховища чи фруктосховища проводиться у кілька етапів і не займає багато часу, даючи можливість отримати відмінний результат з мінімальними затратами. Низька теплопровідність та вологостійкість пінополіуретану - його основні переваги, - пінополуретан щільністю 40 кг/м.куб, - володіє і іншими, не менш вражаючими властивостями, - екологічність, безшовність, мала вага, і довговічність (ППУ служить понад 50 років). Якщо правильно розрахувати утеплення ППУ 40, на металеві чи бетонні поверхні то не буде утворюватися конденсат, камера буде герметичною, її можна мити апаратами високого тиску (типу Karcher) адже матеріал має низьке водопоглинання. В товщі утеплювача немає вологи, тому на ППУ шарі не виникають наледеніння і бурульки, піна ППУ не гниє і не розкладається, на тріскає і не зсідається. Крім того, в шарі ППУ не розмножуються мікроорганізми і грибки, через які можуть зіпсуватися продукти.
ТЕМПЕРАТУРА - головний чинник збереження якості продуктів - ТРИМАЙТЕ температуру під КОНТРОЛЕМ!
ЩО ВИ ОТРИМУЄТЕ?
ЯКІСТЬ І ГАРАНТІЇ
На всі види виконуваних робіт ми маємо необхідні сертифікати, протоколи випробувань, акти досліджень та висновки, що гарантують високу якість застосовуваних матеріалів, обладнання, а також високу кваліфікацію наших бригад.
Більше того, на всі виконані роботи наша компанія дає письмову гарантію. Це означає, що компанія повністю за свій рахунок проведе усунення дефектів виникли в результаті неякісної роботи або з причини неякісних матеріалів протягом усього гарантійного терміну.
Ви запитаєте, як ми можемо собі це дозволити?
Просто ми впевнені в якості своєї роботи та сировини яку самі імпортуємо з заводу виробника в Європі, всеодно перевіряючи поточні сертифікати та висновки лабораторій.
Пояснимо чому. Використовувані матеріали: Пінополіуретан (ППУ), поліуретанові мастики, полімочевина тощо, мають дуже великі терміни служби до 50 років і більше. Застосовувані технології безшовне нанесення під високим тиском, дозволяють бути повністю впевненими в якості робіт.
Чому ми повністю впевнені в якості використовуваних матеріалів?
- ми використовуємо тільки відомі матеріали (відомих брендів, такі як PURINOVA, в якості яких не доводитися сумніватися;
- ми експлуатуємо краще обладнання GRACO (США);
- наші технологи постійно тестують застосовувані матеріали;
- Все обладнання сервісується тільки оригінальними запчастинами.
Чому ми повністю впевнені в якості виконуваних робіт?
Ми використовуємо тільки професійне обладнання високого тиску фірми GRACO (США) і GAMA (Іспанія) світових лідерів у своїй галузі;
У нашій компанії працюють фахівці, які пройшли навчання, по роботі з обладнанням. Зроблені роботи проходять подвійну прийомку, перш ніж їх приймає Замовник.