Часті запитання?

Якщо у Вас виникли запитання - пропонуємо переглянути найбільш популярні питання наших замовників та відповіді на них спеціалістів.

Щоб правильно розрахувати вартість утеплення, треба провести тепло-технічні розрахунки, в цьому Вам допоможуть наші технологи. Для різних конструкцій, різних матеріалів та поверхонь застосовується різна щільність ППУ і товщина, – саме вони найбільшим чином впливають на вартість утеплення. Якщо для утеплення бетонних, металевих, цегляних, стін ззовні рекомендовано застосовувати закрито-пористий пінополіуретан щільністю 40 кг/м.куб то для теплоізоляції мансардного поверху з дерев’яними кроквами застосовують ППУ відкрито-пористої структури щільністю 15 кг/м.куб.

Утеплення мансардного даху самий відповідальний крок для забезпечення її цільового призначення, якщо в такому приміщенні буде холодно зимою, чи спекотно влітку використовувати її для комфортного перебування буде неможливо. Утеплення мансарди треба виконати один і раз, бо після заселення мешканців, виправляти недоліки утеплювачів надто довго і дорого. Для утеплення мансарди рекомендовано напилення відкрито-пористого пінополіуретану щільністю 15 кг/м.куб товщиною не менше 10 см, таке утеплення заміняє 25 см мінвати, крім утеплення забезпечить герметичність і звукоізоляцію, що не може дати жоден інший утеплювач. Висота крокви до розрахунків утеплення немає значення, але чим краще утеплення тим менші тепловтрати і тим дешевше, буде коштувати комфорт саме Вашого мансардного поверху. Для розрахунку вартості утеплення мансарди перейдіть до розділу ціни і розрахунки – щільність 15 кг/м.куб товщина 10 см.

Як показує досвід, використання пінополіуретану в якості утеплювача в горищному перекритті дає чудовий ефект. Напилення ППУ шаром всього лише в 3 см ефективно утеплює і, що важливо у варіанті горища, усуває всі щілини, що дає більший ефект, ніж 200мм мінвати, та ще покладеної зі щілинами, при термінах експлуатації 30 років у ППУ проти 10-12 років у мінвати.

Утеплення піною: інноваційний спосіб покращити комфорт та енергоефективність вашого дому!

Ви хочете знизити рівень енерговитрат і забезпечити комфортне життя для своєї сім’ї? Розгляньте можливість утеплення вашого будинку за допомогою піною з пінополіуретану (ППУ). Цей інноваційний матеріал є одним з найефективніших способів теплоізоляції на сьогоднішній день.

Теплоізоляція ППУ використовується для утеплення різних частин будинку, включаючи стіни, дах, стелю та фундамент. Цей матеріал має високу теплозберігаючу властивість і забезпечує відмінну теплоізоляцію, дозволяючи значно знизити витрати на опалення та кондиціонування приміщень.

Утеплення пінополіуретаном є простим і ефективним процесом. Спеціалісти наносять пінополіуретан на поверхню, де він розпухає і заповнює всі порожнини та щілини. Це дозволяє утеплити будівлю без будь-яких прогалин, забезпечуючи повну теплоізоляцію.

Однією з переваг утеплення пінополіуретаном є його висока стійкість до вологи. ППУ не набирає воду, що дозволяє уникнути утворення плісняви та грибка в будівлі. Він також має довгий термін служби, що забезпечує стійкість його теплоізоляційних властивостей протягом багатьох років.

Утеплення піною є важливою інвестицією в ваше майбутнє. Ви зможете заощадити на рахунках за опалення та кондиціонування, а також створити комфортні умови проживання для вашої родини. Захистіть свій дім від холоду взимку та спеки влітку, обираючи утеплення пінополіуретаном.

Не втрачайте часу! Зверніться до професіоналів у галузі утеплення пінополіуретаном, щоб отримати якісні послуги та максимальну ефективність використання матеріалу. Зробіть перший крок до енергоефективного майбутнього для вашого будинку. Утепліть його за допомогою пінополіуретану вже сьогодні!

Пінполіуретан – має найнижчий коефіцієнт теплопроникнення 0,022, для прикладу реальний (а не той що на упаковці написаний) коефіцієнт у мінвати – 0,055, пінопласту 0,07, додатково ППУ дає герметичність +25% теплозбереження та звукоізоляцію.

Всі види та типи ангарів для сільськогосподарських сховищ оптимально утепляти пінополіуретаном із закритопористою стуктурою щільністю 40 кг/м.куб, тому що ППУ 40 не поглинає вологу, яка потрібна для збереження овочів та фруктів, і не впускає вологу ззовні. При напиленні на металічні та будь-які інші поверхні ППУ утворює міцний теплоізоляційний водонепроникний шар ізоляції.

Пінополіуретан в балончиках виробляють виключно для монтажу герметизації у побутових цілях і він є однокомпонентним з неоднорідною структурою. Він полімеризується за допомогою вологи в повітрі. Саме тому він відносно довго (до декількох годин) збільшується в обємі. Крім того, його неможливо застосувати при великих обсягах порожнин і малому контакті з повітрям. Тому при значних обсягах провести якісне нанесення ППУ за допомогою балончиків неможливо. «Наш» пінополіуретан спінюється як результат реакції 2-х компонентів А і В, при цьому реакція спінювання протікає на протязі 3-7 секунд, що дає можливість чітко дозувати кількість теплоізоляції. Але найголовніше – це структура, якість та теплопровідність справжнього пінополіуретану, розробленого для утеплення. У піни з балончика теплоізоляційн6і показники гірше в 2 рази. Тобто , використання професійного пінополіуретану має переваги перед ППУ з балончика: за часом нанесення, за ціною, якістю, довговічністю і нижчим показником теплопровідності

Так, металічні контейнери як і тимчасові некапітальні споруди з профнастилу для торгівлі чи малого бізнесу – автосервіси, шиномонтажі, приміщення для миття авто можна і потрібно утепляти пінополіуретаном, крім теплоізоляції ППУ забезпечить шумоізоляцію та додаткову міцність таким спорудам.

Для утеплення холодильної чи морозильної камери, необхідно знати багато даних: з чого побудовано основні несучі конструкції будівлі, їх товщина, яка робоча температура буде використовуватися і т.д. Щоб правильно підійти до теплоізоляції холодильника треба зробити тепло-технічні розрахунки, що будуть повязані з потужністю холодильного обладнання. Залиште свої контактні дані і наші спеціалісти розкажуть, про всі необхідні технологічні особливості.

Маєте ще питання?

[contact-form-7 404 "Не знайдено"]